Avenalis

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

GAIA 2015 Konferencia nového vedomia

S odborníkmi o vzostupe Zeme a ľudstva, tajomstvách AGARTHY a budúcnosti tejto planéty

Milí obyvatelia Zeme,

všetko je ako má byť, zmeny na Zemi sa dejú, sú obrovské a nezastaviteľné!! Je to už verejné tajomstvo, že Zem vzostúpila, transformuje ako ľudia, zvieratá a všetko živé.

Sú vedecké dôkazy na to, že vibrácia Zeme sa najprv zvýšila z pôvodných 7,35 Hz na 16,5 Hz, čo je raz toľko a proces ďalej pokračoval. Pohyb Zeme, planét a celého vesmíru sa nedá zastaviť!! JE TO ZáKLADNý VESMíRNY ZÁKON!

Koncom augusta sa narodila Nová GAIA.
Po prvýkrát v modernej histórii frekvencia Zeme sa zvýšila na 21 Hz, čo sú vibrácie 5.dimenzie.

Schumannova rezonancia dosiahla 21 Hz, takže Zem má vibrácie 5.dimenzie. Túto informáciu zverejnili nemeckí vedci a výskumníci.

DOKÁZALI SME TO, hviezdna rodina!! Čo to znamená?
Prichádzajúce GAMA vlny, ktoré bombardovali Zem už dlhú dobu a hlavne posledný rok a celé leto  spôsobili obrovské zmeny a posun 1/3 ľudstva, ktoré vnútorne rezonovalo blízko 16-17 hz a túto prvú vlnu vzostupených bytostí bude schopná prijať Nová Zem 5.dimenzie ako prvých. Veľké časy ľudstva sú tu!!"                                                /preložené z channelingu dňa 12.8.2015/

"Earth Audio Resonance" phenomenon - GENUINE SOUND RECORDING:

https://www.youtube.com/watch?v=bW9cyHmjeyk&index=27&list=PLv7_fmLPieFARx9s64Vc_oqFRSg8SO2jz

Je logické, keď vibrácie Zeme sa zdvojnásobili,  že zmeny sa dejú nielen s planétou, ale celou solárnou sústavou a zároveň s nami ľuďmi. Pod vplyvom unikátnej pozície Zeme a silných energií dopadajúcich na našu planétu priamo z centra Galaxie mení sa ľudská DNA,  väčšina zmien sa na bunkovej úrovni už uskutočnila, zmeny na jemnohmotných telách človeka, otvárajú sa čakry a mení ľudské vedomie. Ľudia zažívajú  fyzické zmeny, ktoré nie je vidieť na povrchu, pribúdajú ťažkosti, choroby, depresie, ale aj eufoŕia, či ľahkosť a spojenie s Bohom, Zdrojom.  Fyzické, materiálne je na ústupe, už nebude predmetom záujmu ľudí, do popredia sa dostáva nutnosť duchovného vzdelávania a uvoľnenia všetkých potrebných informácií. My ľudia sme multidimenzionálne bytosti, iba o tom väčšina z nás nevie a nevyužíva svoju kapacitu!!

Takže to, čo teraz máme urobiť je prispôsobovať sa novým podmienkam na Zemi, novým vhľadom, zážitkom, pocitom…naučiť sa pretransformovať naše myšlienky na vyššie svety a energie. Začať komunikovať s svetelnými bratmi a sestrami, húfy mimozemských plavidiel čaká na kontakt a pomáha potláčať zostávajúcu temnotu na Zemi a v solárnej sústave!! Menia sa naše návyky, chute, ľudia prestávajú jesť, pracovať ako boli zvyknutí, ťahá ich spiritualita a cesta duše!!

To je to, prečo sme sem prišli, vytvoriť na Zemi svetelnú Majstrovskú školu a pozdvihnúť sami seba. Nečudujte sa preto hučaniu v ušiach, mimozmyslovej komunikácie, ktorá sa z ničoho nič objaví, bolestiam kostí, priberaním alebo ubytkom na váhe!! Všetko sa deje ako má a nedá sa to zastaviť, aj keď sa o to isté skupiny ešte stále snažia!! Buďte trpezlivý sami so sebou, objavujte s láskou nové, nepochopiteľné, hlavne ošetrujte fyzické telo najlepšie ako sa dá, lebo dostáva obrovsky zabrať. Vysoké energie vytláčajú všetky nižšie energie, toxíny, stres,negativitu, choroby, preto toľko ľudí umiera a aj planéta sa čistí od negativity zemetraseniami, výbuchmi sopiek, tornádami…

V snoch stretávame našich učiteľov a sprievodcov, každú noc sme niekde inde a učíme sa, dostávame informácie. Treba proste vydržať, toto je to na čo sme všetci veľmi dlho čakali a ešte to nejakú dobu potrvá, kým ľudstvo nepochopí svoju kľúčovú úlohu a nastúpi ako celok cestu k  láske a svetlu.

Dozrel čas, aby sme si znova o tom bližšie pohovorili s odborníkmi na pripravovanej GAIA KONFERENCII 2015 a zodpovedali Vaše otázky a privítali vzácneho hosťa z Rumunska pani Tamarindu MAASEN, predstaviteľku jednej z najstarších mystických škôl na planéte a velvyslankyňu Agarthy.

Konferencia sa skutoční sa 17. 11. a  workshop s pani Maasen 18.11.2015 v hoteli PONTEO na Rusovskej ceste v Bratislave.

V prípade vášho záujmu zúčastniť sa konferencie, píšte na: avenalis11@gmail.com, presný program nájdete na

https://www.facebook.com/events/924314234312427/

Pravidelné informácie nájdete na http://www.facebook.com/Avenalis Heart/Vzostup zeme a ľudstva

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=nm39w3l2BvA

tešíme sa na vás


Budúcnosť ľudstva a Zeme | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014